Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 4. 2024

Sraz 2024

Tentokrát - po domluvených dvou letech - sraz U Rudolfa v Adalu. Dorazilo nás devatenáct - viz obrázky Honzy Vráti.

Tedy kdo byl (v rodných jménech) - Naďa D, Jana K., Jára Z., Jiří K., Alena T, Miluška Kř., Eva H., Jana P., Jarda M., Eliška S, Luboš S., Lýdie V, Jarda Gage P. (měl ten den svátek), Dáša H., Pavel V., Maruška S., Maruška  R. Honza V. a Richard S. Byla s námi Jágrova 68, protože tolik nám je.

Kdo se omlouval: Iva Hrušková/ Jemelková/ - na jiné akci, Naďa Pilná/ Špičanová/- v Maďarsku, Radka Hladká /Zídková/- jiná akce, Jarča Bartošová /Prokopová/ - rodinná akce, Táňa Dolečková /Trojanová/ - na dovolené, Míla Kolářová/ Krátká/ - nemocná, Dáša Vaclíková napsala, že ještě neví. A nevěděla. Dále Standa Suchánek - asi mu to nevyjde a nevyšlo, Jan Levínský - nečekaně mimo HK, Pavel Dusil - rodinné důvody, mimo HK, Josef Golas napsal, že ještě neví a neví doteď a Petr Chmelař byl mimo republiku, poslal fotku asi z Ománu.

Zdena Paclíková nejezdí pokaždé.

Nereagovali Míra Absolon a Láďa Žabka, na Jirku Netoplila není mail a Standa Jakub Jakuvinský to už má za sebou, a podle dostupných informací to má za sebou i Jirka Ikan Mucha.

Jinak při kontrolním testu - ve zdravotní části vyšlo najevo, že jsme jako třída výjimečně zdravá, přiznal se jeden infarkťák, jeden operovaný prostatik, dva středně těžcí cukrovkáři a jeden kardiak. Žádné umělé klouby, žádné vyměněné orgány, boj s rakem také nikdo nehlásil. Sem tam zákal, sem tam nové zuby, jinak dobrý. Skvělý. Tedy pokud jsme byli upřímní.

Ono je dobré své neduhy hlásit, protože v okamžiku kolapsu mohou ostatní hlásit zdravotníkům, že dotyčný je silný cukrovkář a záchrana je na snadě.

Jinak prima nálada, vynasnažili jsme se dát dohromady místa předchozích srazů viz zde. Poslední opustili adal před 9 hodinou večerní.

Tak za dva roky, to bude půlkulaté výročí, staejné jako někteří z nás mají ročník narození.

PS Kdybyste si chtěli ty fotky sttáhnou a vytisknout, tak si o ně radši napište. Tento web unese fotky max 5 Mb, takže musely být někdy i vícekrát komprimované, Honza fotí tak kvalitně, ze by se z toho daly tisknout billboardy.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář