Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 5. 2022

Sraz 2022 - po padesáti a kousku let

Sraz po padesáti a něco se konal v restauraci U Lva pod bývalým pivovarem u zimáku a vchodu do Jiráskových sadů. Ty jsou pořád na svém místě. Sešla se nás necelá polovina, ale dost lidí se Janě MP omlouvalo. Jana prosí, abychom jí potvrzovali přečtení mailů, aby měla přehlked jestli nepíše do zdi.

Měli jsme vzácnou návštevu, přišla třídní Jana Solfronková, pořád úžasně vitální. prohlédli jsme si album, které přinesla, obrázky z něj najdete ve fotoalbum - retro z výletu.

Při dotazníkovém průzkumu vyšlo najevo, že nejhůř odnesl covid Richard, kterému se prý chystalo stěhování ze špitálu do Kuklen, ale bůhvíjak to bylo, znáte ho, pivo do sebe lámal jako před lety dvaceti pěti, kdy těžší lopatou otvíral pec. Honza V, který vše jako obvykle nafotil, přiznal, že má oddělené ložnice, každou v jiné lokalitě. Přiznávaly se počty dětí, vnuků, denně braných prášků apod. Co dělal v sobotu dopoledne, si údajně pamatoval každý.

Dohoda zněla, že nebudeme čekat na další kulaté či půlkulaté výročí, že se sejdeme dřív, ale až Jana najde dost sil to uspořádat. Za což dík. A slíbili jsme si pozvat i Diveckou

Akce začala ve 14 hod, moravští představitelé nepřijeli, nicméně okolo 20. hod to nevypadalo na konečnou, třetina účastníků semknutě konzumovala. Zbytek odešel kontrolovat či realizovat odlet čarodějnic.

Vedle samých pozitiv je třeba najít i aspoň jedno drobné negativum, tedy: měli jsem si toho tolik co říct, až jsme zvyšovali hlas do neúnosnosti, takže jsme se neslyšeli.

 

Fotky jsou na https://ixezdslipkyhk.estranky.cz/fotoalbum/2022/

Snažme se aktualizovat seznam. Pokud potkáte ty "neaktualizované", vymáčkněte z nich aspoň aktuální telefony/mobily či maily.

Jo, objevila se nepotvrzená zpráva, že Jirka Mucha už není mezi námi. Byl by to druhý definitivní absentér.

kr

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář